ERBJUDANDE

JUNI MÅNAD

PASSA PÅ ATT BOKA IN DIN BESTÄLLA

En kylväska på köpet 

soliga paket som Forever Summer Kit (art nr 6505).

Med varje Forever Summer Kit du köper får du dessutom en kylväska med Forevers logotype, perfekt för en dag på stranden.

FOREVER SUMMER KIT PREPPAR FÖR SOL

Forever Aloe Scrub, Aloe Sunscreen, Aloe Vera Gelly och Aloe First – detta är produkterna du absolut inte kan vara utan i sommar. Så här håller du huden återfuktad och mjuk hela solsäsongen.

1. Exfoliera

Att regelbundet skrubba bort hudrester och smuts gör att huden känns, och är, ren och fräsch. Ett vanligt missförstånd är att man inte ska exfoliera under sommaren för att inte skrubba bort solbrännan. Var inte orolig för det, genom att ta bort torr och trött hud håller solbrännan längre. Använd Forever Aloe Scrub på hela kroppen så ofta du vill.

2. Använd solskydd

Du vill bli brun, inte bränd. Solsveda gör inte bara ont, det flagar av och är inte bra för huden. Med Aloe Sunscreen får du en extra vattenfast solskyddslotion med SPF 30 som kombinerar fysikaliskt och kemiskt solfilter för att effektivt kunna skydda dig mot både UVA- och UVB-strålar.

3. Återfukta

Eftersom alla produkterna i vårt sommarkit innehåller vår finaste Aloe vera så får du rejält med hudvård och återfuktning i alla stegen av din sommarrutin. Men då och då kan det vara skönt att få snabb återfuktning med ett enda pumptryck. Därför har Aloe First sin självklara plats i kitet. Aloe vera, propolis och utvalda örter svalkar, vårdar och lugnar din hud.

4. Svalka

Om du ändå skulle få lite för mycket av det goda, så finns Aloe Vera Gelly där för att lugna och svalka. Med denna kylande gel i badväskan finns hjälpen alltid nära till hands om du fått torr hud, solbränna eller kliande insektsbett.