Home

Forever Living Products grundades 1978 av Rex Maughan och är ett mångmiljardföretag som tillverkar och säljer hundratals olika produkter inom hälsa och skönhet över hela världen. Forever är än idag familjeägt, och är inte bara ett företag utan som en stor familj.

Rex Maughan

1978 bjöd Rex Maughan in nära och kära till det första Forever Living Products-mötet i Tempe i Arizona. Under mötet avslöjade han en revolutionerande och skräddarsydd plan, nämligen att erbjuda högkvalitativa produkter för konsumtion till allmänheten inom områdena välmående och hälsa, och låta produkterna och användarna få tala för sig själva.

Från planta

till produkt till dig

Alltsedan 1978 drivs Forever Living Products av passionen att hjälpa andra att få en bättre och mer hälsosam livsstil, och stoltheten som infinner sig när man gör saker lite annorlunda. Vi äger våra egna Aloe vera-odlingar, tillverkningsanläggningar, vår forskning och utveckling, våra laboratorier för kvalitetskontroll och till och med våra egna distributionskanaler. Från planta till produkt hela vägen till dig. Det innebär att Forever kan producera mer än 30 miljoner liter av Aloe vera-bladets mest högkvalitativa innergelé varje år.

Vår Globala Närvaro

Miljontals människor i över 160 länder har upptäckt Forevers produkter. Använd kartan för att se var Forevers internationella verksamhet har vuxit under de senaste 40 åren.

Det finns cirka 180 arter av Aloe vera. Aloe Barbadensis Miller, som Forever använder i sina produkter, är den mest uppskattade. Lugnande hudvård, vårdande hårvård, olika kosttillskott – att endast använda den finaste innergelén från Aloe vera-bladet är något som genomsyrar allt vi gör på Forever.

STÖRST I VÄRLDEN

Vi odlar 50 miljoner plantor på över 10 000 m2 och producerar 29 miljoner kilo Aloe vera varje år.

DEN RÄTTA ARTEN

Aloe Barbadensis Miller är den mest uppskattade Aloe vera-sorten och den enda arten vi odlar.

FÖRDELAR GENOM HISTORIEN

Människor har använt Aloe vera

för dess lugnande egenskaper

sedan 2200 f.Kr.

SKÖRDAS FÖR HAND

Vi handskördar för att säkerställa

att varje blad är redo för skörd

och för att undvika att skada

Aloe vera-plantan.

FILEAS FÖR HAND

Forever filear varje blad för hand för att enbart extrahera den finaste innergelén från Aloe vera-bladet.

VARSAM SKÖTSEL

https://foreverliving.com/swe/sv-SE/our-aloe

FORTSÄTT LÄSA MER..

Vår Aloe vera kan producera nya blad i upp till fem år.

Forever-möjligheten

Som en oberoende Forever Business Owner kan du bygga en karriär utan att behöva offra livets bästa stunder.