About

 Hejsan ! Jag heter Helen Johansson. Jag älskar att vara ute i naturen och få träffa nya människor, göra resor men framför allt få göra min personliga utveckling och upptäcka. Tidigare i mitt liv har har jag varit begränsad pga min mage .Den kändes ständigt orolig.

Idag mår jag mycket bättre.

Jag har alltid haft arbete med att få med att hjälpa människor.

Jag är certifierad massageterapeut från Bergqvist i Linköping och har även gått medicinsk massageterapeut, liksom gått utbildning för triggerpunkter och prövat på Strain and counterstrain, och medicinsk massageterapeut.

Jag ägnar mig oxå åt att lära mig mer om kosten och kostillskott och har därför valt att använda produkter från Forever living. De är världens strösta tillverkare av ALoe vera och Aloe vera produkter. De tar omsorgsfullt hand om plantagernas ca 50 miljoner plantor.

Jag har familj, man och två flickor. .VI är en hästfamilj som använder kosstillskott och hudvårdsprodukter dagligen men oxå till våra djur.. Att ha bra produkter i sin vardag för att å bra är för mig viktigt för mig, familjen och våra djur.

Jag har valt att jobba under paraplyet av Forever living därför att:

• Jag letade ett företag med produkter att lita på.

• Jag ville ha ett företagande

• Inga aktieägare som ville ha del av kakan

• Inga fasta avgifter vill inte vi egna företagare ha

• Enkelt att starta och låga omkostnader men ändå ha en butik

• Personligt entreprenörskap

• Jag vill leva efter min dröm inte efter den traditionella jobbets dröm, jag vill använda min tid och engagemang att utveckla min dröm min tid min familj min hobbies allt går i ett, inte som förut jobba tufft åt dennes dröm för liten peng vad vill du? 

Jag var som många andra lite skeptisk till branchen, innan jag helt landade i och förstod hur det fungerar i Forever. Jag hade tittat på andra företag tidigare och inte varit speciellt imponerad av vare sig produkter eller möjligheterna i dessa företag, så detta hade jag med mig i min "ryggsäck

När jag väl satte mig ner och "lusläste" allt om Företaget Forever och förstod vilka unika produkter och vilken totalt rättvis marknadsplan vi har, och att det verkligen fanns en möjlighet att arbeta upp en stor verksamhet i denna paraplyorganisation.....DÅ bestämde jag mig för att börja jobba upp min egen verksamhet. Några rader fick mig att tänka till....genom att hjälpa andra att lyckas så lyckas du själv....och det är verkligen så i det här företaget.

-Network Marketing eller direktmarknadsföring via fristående återförsäljare spås vara framtidens sätt att bedriva handel. Sedan starten 1978 har Forever Living Products utvecklats till ett av direkthandelns mest framgångsrika företag med återförsäljare i fler än 160 länder över hela världen. Forever Living Scandinavia har funnits i 20 år och har kreditrating AAA för långvarig och stabil kreditvärdighet. Det är idag Skandinaviens största direkthandelsföretag inom hälso- och hudvårdsprodukter baserade på Aloe vera.

• Vikigt att välja ett företag att samarbeta med ,vi vill ju följa de regler som finns och forever är medlem i SVENSK DIREKT HANDEL och det är lagstyrt

•se filmen på  min sida där vd för svensk direkt handel berättar själv.

• Jag vill bygga ett nätverk av personer som använder produkterna , alltså konsumerar dem

• Jag bygger upp ett nätverk av företagare, jag är där

• Jag är ett företag i detta företagande och mitt är då forever living.

• Jag erbjuder ANDRA MÄNNISKOR att få chansen att arbeta men den här formen av företagande som jag valt

HÄR finns allt redan färdigt...vilket gör allt så mycket enklare.....bara att fokusera på sina egna mål.

Det jag verkligen brinner för idag är att göra andra människor medvetna om hälsosituationen som den ser ut idag och som så många är så omedvetna om.


Att arbeta med information, försäljning, utbildning och coaching och få möjligheten att hjälpa andra att förbättra sitt liv, både hälsomässigt och ekonomiskt är fantastiskt kul, stimulerande och utvecklande.

förebyggande friskvård istället för sjukvård

Enkelt förklarat :

Hur ser det ut ? Varför ser det ut som det gör och vad kan vi göra åt det

Mitt främsta syfte är att sprida kunskap om Hälsa i allmänhet & Aloe Vera i synnerhet och så vårt affärskoncept så klart så vi blir fler som kan dela med oss av kunskap och medvetenhet.

Idag arbetar jag mycket med utbildningar och handleder nya återförsäljare till deras personliga mål....samt håller informationsträffar och presentationer om både Hälsa, Aloe Vera och affärskonceptet

En spännande intressant värld när man väl börjar sätta sig in i den. Nya dörrar som öppnas hela tiden när man vet hur mycket vi KAN påverka.


Hwjs massage och friskvård

Helen Johansson

Basebovägen 6

57790 Vena

070- 20 62 035

helenj.myforever.se