ERBJUDANDE

NYHET SE HÄR  VI HAR NYA PRODUKTER


En nystart för kropp och själ

DX4 är ett 4-dagarsprogram med fokus på balans i kropp och själ, och välmående på ett djupare plan. Programmet är utformat för att inspirera dig att rensa ut dåliga vanor och negativa tankar med en medveten, närvarande och genomtänkt inställning till kost och livsstilsmål. Du får hjälp att sätta personliga mål och hitta vägar att både uppnå och upprätthålla dem.

Förutom kostråd och alla kosttillskott du behöver under de 4 dagarna, så innehåller programmet även aktiviteter för mindfulness och stöttar dig på vägen mot förbättrad fysisk styrka*, mental styrka**, emotionell intelligens och sunda sociala interaktioner.

*Forever Plant Protein har ett högt proteininnehåll vilket bidrar till tillväxt och underhåll av muskelmassa.

**Att hålla uppe rätt vätskebalans bidrar till bibehållande av fysisk och kognitiv funktion.

För vem?

För dig som vill upptäcka hälsa och välbefinnande på ett djupare plan. Varje dag av DX4-programmet fokuserar på ett tema: Bestäm dig, Definiera, Upptäck och Var dedikerad. Under dessa fyra dagar kommer du att vägledas mot ett starkare samspel mellan kropp och själ för en övergripande bättre hälsa.

Att göra denna nystart varje kvartal hjälper dig att hitta balans och utveckla ett hälsosammare tankesätt. Du lär dig bland annat att använda din andning för att minska stress och fokusera på det som är viktigt för dig.

Du får:

Guide och mindfulness-övningar för att stärka samspelet mellan kropp och själ

6 helt nya kosttillskott speciellt utformade för DX4

Vår högkvalitativa Forever Aloe Vera Gel

DX4 innehåller

12 st Forever Therm Plus, 8 st Forever DuoPure, 4 st Forever Multi Fizz, 4 portioner Forever LemonBlast, 32 st Forever Sensatiable, 1 förpackning Forever Plant Protein, 4*330 ml Forever Aloe Vera Gel.

Forever Therm Plus

För en hälsosam energinivå

Ett kraftfullt kosttillskott med grönt te, guarana, grönt kaffe och saffranspulver. Innehåller vitaminerna B12 och C som bland annat bidrar till att minska trötthet och utmattning, niacin och pantotensyra.

Forever DuoPure

Stödjer normal metabolism

Med bland annat kolin som bidrar till att bibehålla normal leverfunktion, och vitamin B6 som bidrar till normal protein- och glykogenmetabolism.

Forever Multi Fizz

Uppfriskande brustablett med vattenmelonsmak

Hjälper dig att hålla uppe vätskebalansen genom att ge en bubblande smakboost till ditt vatten. Den innehåller även vitaminerna C, B och E.

Forever LemonBlast

Botaniska ingredienser i praktiska portionsförpackningar

Blanda med vatten för att få en syrlig, något kryddig dryck som kan avnjutas varm eller kall. Innehåller magnesium som bidrar till att bibehålla normal elektrolytbalans och normal psykologisk funktion.

Forever Sensatiable

Motar frestelser

Tuggtablett som innehåller glukomannan, ett fiber som binder vatten.

Forever Plant Protein

Ger hela 17 gram protein per portion

Helt vegansk formula som är både mjölk- och sojafri. Ärt- och pumpaproteinet bidrar till att bibehålla normal muskelmassa.

Forever Aloe Vera Gel

Aloe vera-dryck med vitamin C

Består av den finaste innergelén av högkvalitativ Aloe vera. Innehåller också C-vitamin, vilket bidrar till att minska trötthet och utmattning och till immunsystemets normala funktion.


ENDAST 1505 KR

Köp fotvårdspaketet 

aloe liquid soap,scrub,propolis och en gelly får du gratis.


https://thealoeveraco.shop/qr8vsl0L


klicka på denna länk och du kan själv bli återförsäljare för dig och för och dina vänner,2cc och du får rabatt genom att välja startpaket så bjuder Forever på cc  rabatt i pengar


https://joinnow.foreverliving.com/swe/sv-se/your-opportunity

https://joinnow.foreverliving.com/swe/sv-SE/welco

att läsa om möjligheten och pröva 
Månadsabonnemang 

Boka 3 månaders abonnemang och betala in  900 kr för tre månader och få produkter som överstiger värdet .

JUlI MÅNAD det finns några väskor kvar....

PASSA PÅ ATT BOKA IN DIN BESTÄLLA

En kylväska på köpet 

soliga paket som Forever Summer Kit (art nr 6505).

Med varje Forever Summer Kit du köper får du dessutom en kylväska med Forevers logotype, perfekt för en dag på stranden.

FOREVER SUMMER KIT PREPPAR FÖR SOL

Forever Aloe Scrub, Aloe Sunscreen, Aloe Vera Gelly och Aloe First – detta är produkterna du absolut inte kan vara utan i sommar. Så här håller du huden återfuktad och mjuk hela solsäsongen.

1. Exfoliera

Att regelbundet skrubba bort hudrester och smuts gör att huden känns, och är, ren och fräsch. Ett vanligt missförstånd är att man inte ska exfoliera under sommaren för att inte skrubba bort solbrännan. Var inte orolig för det, genom att ta bort torr och trött hud håller solbrännan längre. Använd Forever Aloe Scrub på hela kroppen så ofta du vill.

2. Använd solskydd

Du vill bli brun, inte bränd. Solsveda gör inte bara ont, det flagar av och är inte bra för huden. Med Aloe Sunscreen får du en extra vattenfast solskyddslotion med SPF 30 som kombinerar fysikaliskt och kemiskt solfilter för att effektivt kunna skydda dig mot både UVA- och UVB-strålar.

3. Återfukta

Eftersom alla produkterna i vårt sommarkit innehåller vår finaste Aloe vera så får du rejält med hudvård och återfuktning i alla stegen av din sommarrutin. Men då och då kan det vara skönt att få snabb återfuktning med ett enda pumptryck. Därför har Aloe First sin självklara plats i kitet. Aloe vera, propolis och utvalda örter svalkar, vårdar och lugnar din hud.

4. Svalka

Om du ändå skulle få lite för mycket av det goda, så finns Aloe Vera Gelly där för att lugna och svalka. Med denna kylande gel i badväskan finns hjälpen alltid nära till hands om du fått torr hud, solbränna eller kliande insektsbett.