EXTRA INKOMST

https://www.mynewsdesk.com/se/forever/videos/krister-fraser-ordfoerande-foer-direct-selling-sweden-41248

BOKA MÖTE IDAG, MÖJLIGHETEN ÄR TILL FÖR DIG OXÅ ATT PROVA.

DELTA PÅ KOTA WEBINAR OCH ANSÖK OM ATT GÅ MED I KUNDGRUPPEN  OCH AFFÄRSMÖJLIGHETSGRUPPEN.

https://www.foreverliving.se/salj-produkter


Vad är Network Marketing?

Network Marketing eller direktmarknadsföring via fristående återförsäljare spås vara framtidens sätt att bedriva handel. Sedan starten 1978 har Forever Living Products utvecklats till ett av direkthandelns mest framgångsrika företag med återförsäljare i fler än 160 länder över hela världen. Forever Living Scandinavia har funnits i 20 år och har kreditrating AAA för långvarig och stabil kreditvärdighet. Det är idag Skandinaviens största direkthandelsföretag inom hälso- och hudvårdsprodukter baserade på Aloe vera.

Direkthandel har faktiskt funnits ända sedan tidernas begynnelse, men det är också en försäljningsform som idag fungerar bättre än någonsin förut, menar Krister Fraser, ordförande för Direct Selling Sweden. Hör Krister berätta varför det är så, och mycket mer, i vår nya film om Network Marketing.https://vimeo.com/456913297

FILM ATT SEVad drömmer du om? Har du någon gång funderat över vad du ska göra med resten av ditt liv? Känt att du önskar dig en lugnare och mer harmonisk vardag med mindre stress och oro för framtiden? Network Marketing-företaget Forevers affärsmöjlighet har hjälpt många till en ny karriär, där de tagit kontroll över sin tid, sin ekonomi och sin framtid. Du bestämmer själv hur du ska utvecklas och vilka mål du tänker uppnå. Att vara återförsäljare hos oss är också en social tillvaro med spännande event, roliga utmaningar och chanser att resa över hela världen. Massor av energi, gemenskap och glädje helt enkelt. Börja med att fråga dig själv: Vad drömmer jag om? Läs sedan om vad Forever Livings affärsmöjlighet inneburit för några av Forever Living Scandinavias återförsäljare – och hur de funnit sin balans i tillvaron. 

JAG KAN GE DIG INFORMATION DIGITALT OM AFFÄRSMÖJLIGHETEN FÖR DIG.

DU KAN OXÅ FÅ EN PRODUKTKATALOG.

VAR MED PÅ VÅRA WEBINAR OCH ANVÄND INNEHÅLLET I GOOGIEBAGEN TILLSAMMASN MED LITTERATUR OCH ANSÖK OM ATT VARA MED I VÅR KUNDGRUPP.