Home

Välkommen

Hej och tack för att du tittar in på min sida....

Helen johansson heter jag. Eftersom du tittar in här så antar jag att du är en aktiv person som är intresserad av hälsa, kanske beredd att göra lite förändringar, för att få ut så mycket som möjligt av livet....både när det gäller hälsa, ork, energi och livskvalitet.

Här kan du handla våra unika produkter genom att lägga upp ett eget konto men även läsa vidare för att se om det skulle vara intressant för dig att arbeta med oss.

Vi behöver verkligen bli många fler nu, då vi är inne i en stor tillväxtvåg igen efter 40 år. Ta gärna kontakt med mig så ska jag berätta vilka möjligheter det finns för dig i en spännande, rolig verksamhet som går att "skräddarsy" och som är lätt att införliva i ditt dagliga liv. Du kan oxå kolla på www.forever living scandinavia, där står priserna på produkterna, minsida ska bli så du inte behöver logga in , den ska förenklas , så att säga 

Forever Living Products The Aloe Vera Company

Allt började med en planta Aloe vera och en vision om att äga sin tid. Idag har Forever Living Products verksamhet i drygt 160 länder i alla världsdelar och är därmed världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera. Genom att själva äga hela produktionsprocessen, från planta till färdig Aloe vera-produkt, kan vi kontrollera och garantera bästa Aloe vera-kvalitet. Forever Living Products Scandinavia är idag Skandinaviens största direkthandelsföretag inom hälso- och hudvårdsprodukter baserade på Aloe vera.Allt började 1978 med en planta Aloe vera och en vision om att äga sin tid. Sedan dess har Forever Living Products utvecklats till ett av direkthandelns mest framgångsrika företag med återförsäljare i fler än 160 länder över hela världen. Företaget är idag världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera. Majoriteten av företagets produkter bygger på stabiliserad Aloe vera av den subtropiska plantan Aloe Barbadensis. Produktionsprocessen, från planta till färdig produkt, kontrolleras noggrant för att kunna garantera högsta kvalitet – vilket har gett Forever Livings Aloe vera certifikatet IASC’s* Seal of Approval och gjort Forever Living Products marknadsledande i världen.


Aloe vera – denna mjukgörande, fuktgivande och lugnande växt. Flitigt använd i en rad olika hud- och hårvårdsprodukter. Dessutom dricks den som kosttillskott av miljoner människor världen över. Det är svårt att inte älska produkter med denna kraftfulla planta.

Aloe vera utvald för dig

Det finns över 400 arter Aloe vera i världen, men bara en får användas i Forever Livings produkter - Aloe Barbadensis Miller. Det är denna suckulenta växt – med sina gröna, knubbiga blad – som utnyttjats för sina fantastiska egenskaper i över tusentals år. Redan de gamla grekerna insåg vilken kraft som fanns att hämta här. Aloe Barbadensis Miller är en subtropisk planta som klarar att lagra mycket vatten. I dess blad finns en trögflytande gelé som förutom vatten innehåller en unik blandning av ämnen. Denna värdefulla Aloe vera gelé är sedan starten 1978 basen för Forever Livings produkter.

ALOE VERA – hela resan

Aloe vera-produkter av högsta kvalitet kräver råvaror av samma kaliber. Forever Living kontrollerar hela processen från planta, till produkt, till dig. Allt för att kunna garantera dig högsta kvalitet. Vi börjar från grunden med bördiga jordar som ger god växtkraft och mycket näring till plantorna i ett klimat med över 2 000 soltimmar per år. Varje planta tas som ett rotskott från ett moget exemplar. När plantan är ungefär tre år skärs de mogna bladen av för hand och transporteras vidare för att renas och stabiliseras. Att processen är snabb är oerhört viktigt för att råvaran ska hålla sig fräsch. Endast den finaste innergelén används från Aloe vera-bladen. För att inte utarma jorden praktiseras växelbruk.

Allt på Forever Living kretsar kring Aloe vera. Det avspeglas inte minst i kunskapen om växten och det breda utbudet av Aloe vera-produkter. Produkter som älskas av oändligt många och marknadsförs av Forever Livings återförsäljare i drygt 160 länder.

     Man kan inte göra en bra produkt av dåliga råvaror. Därför börjar vi från grunden och odlar vår Aloe vera på bördiga jordar med god växtkraft.Aloe vera av högsta kvalitet

Forever Living arbetar hårt med att skapa kvalitet för att du som använder Aloe vera-produkterna ska bli nöjd – eller mer än nöjd. Därför ansvarar vi för hela processen – från planta och produktion till transport och lagerhållning – och kontrollerar kontinuerligt kvaliteten i egna laboratorier. Det är en garanti för att våra produkter alltid ska hålla måttet.

Vår egen forsknings- och utvecklingsavdelning utvecklar ständigt sortimentet för att passa marknadens förändrade behov och önskemål, eller uppdaterade regelverk och lagkrav. Alla ingredienser och användningen av dem i Forever Livings produkter är idag tillåtna inom EU och Skandinavien och anses vara säkra för konsument. Vår Aloe vera-juice, till exempel, tillverkas enligt mycket strikta kvalitetskrav och är gjord på själva innerfilén av just arten Aloe Barbadensis Miller. Den tillverkas alltså inte av de yttre delarna av Aloe vera-plantans blad. Miljontals människor dricker tryggt Forever Aloe Vera Gel dagligen*.

Vi kan vår sak och litar på våra produkter. Det innebär att vi utan att tveka kan erbjuda 90 dagars Nöjdkundgaranti. Det ger dig möjlighet att prova Forever Livings produkter med Aloe vera och se om du gillar dem. Om du inte är nöjd efter 90 dagar får du pengarna tillbaka – även om du använt din produkt. Enklare och tryggare kan det knappast bli.

Vill du veta mer om Aloe vera från Forever Living? Tveka inte att kontakta oss.

*Om du tar medicin eller följer en medicinsk behandling bör du som alltid rådgöra med en legitimerad läkare eller annan kvalificerad sjukvårdspersonal innan du börjar använda kosttillskott eller startar ett träningsprogram.


Kontakta mig