JULTIPS

DENNA JULFILM HAR MARINA  TAPPER OCH ANN-GERD FREDRIKSSON OCH HELEN JOHANSSON GJORT TILLSAMMANS MED NÅGRA AV VÅRA KUNDER. VI HAR ETT TEAM OCH JOBBAR SOM FOREVER BUSINISS OWNER.

VI JOBBAR TILLSAMMANS OCH HAR VISNINGAR ONLINE, AKTIVITETER OCH  FIKOR ONLINE DÄR NI OCH VI MEDVERKAR TILLSAMMANS I EN LIEN GRUPP ONLINE. vI HAR LÅNEVÄSKA MED PRODUKTER FÖR DIG ATT PROVA GRATIS I EN VECKA .

PAKET TIPS FÖR HONOM:

hand soap

sonya soothing gel moisturizer

sonya daily skincare system

gentlemens pride

25th Edition for men Edc

PAKET TIPS FÖR TONÅRING

hand soap, aloe scrub, activator, sonya gel mask,propolis för torr hud och gelly då det behövs utan fett fukt

PAKET TIPS FÖR TONÅRING med finnar kan ,du komplettera med msn gel, forever ivision

PAKET TIPS FRÅN TONÅRING OCH UPPÅT

sonya daily skincare system och activator och om du vill

 så komplettera med awakening eye cream och hydrating serum

tips att inte blanda våra produkter med andras, då de jobbar olika för vår hud

PAKET TIPS FÖR DE MED TORR HUD

INFINITE SERIEN

FÖR HÅRET REKOMMENDERAR JAG

aloe jojoba schampo och aloe jojoba conditionering rinse och som hårinpackning eller att ha i topparna använd gelly eller

sonya soothing gel moisturizer.

LINIMENT TIPS är heat lotion och msm gel som jag säljer i paketpris.

TIPS FÖR SOM GÖR LITE HEMMAMASASGE OCH TRÄNAR

komplettera med argi+ och heat lotion ,

vi har oxå vår ultra som finns i choklad eller vanilj som shake

Jag har fler favoriter att erbjuda.

6 MÅ BRA-FAKTORER

Ät rätt

Vad du stoppar i dig är en avgörande faktor för hur du mår. Välj naturliga ekologiska råvaror, och minska gärna på animaliska produkter till förmån för grönsaker, frukt, bönor och linser.

Drick vatten

Drick en till två liter rent vatten per dag.

Rör på dig

Hitta en träning du gillar och håll igång regelbundet. Träning som är rolig har större chans att bli av än ett påtvingat pass på löpbandet (såvida inte det är det du tycker är kul så klart).

Gå ut

Frisk luft och sol är viktigt för både kropp och själ. Var utomhus minst en halvtimma varje dag, oavsett väder och årstid.

Sov gott

Sömnen är också viktig. Du behöver återhämtning. Låt det vara mörkt, tyst och svalt i rummet. Och inga skärmar från en timma innan du går till sängs.

Ha kul

Det ska vara gott att leva. Unna dig lek, kreativitet och glädje.

 

Kickstarta din livsstilsförändring

C9 är programmet som på nio dagar kan hjälpa dig att kickstarta din resa mot ditt hälsosammare jag.

För vem?

För alla som vill ta steget mot en hälsosammare livsstil. Med C9 får du tydliga instruktioner och alla verktyg du behöver för att lyckas. Paketet passar alla vuxna människor som vill ha en förändring, men som behöver en välvillig spark i baken för att komma igång.

för din hälsa


En hälsosam livsstilsförändring med bestående resultat kräver tålamod och beslutsamhet. Lägg därtill ett program som hjälper dig att få ett ultimat resultat av din träning, din kost och dina kroppsförutsättningar, så är du väl rustad för att kunna nå dina mål.

Forever F.I.T. är en produktserie som är utvecklad för att du ska få den hjälp du behöver för att behålla en hälsosammare livsstil. F.I.T. står för Foundation, Inspiration och Transformation och innefattar bland annat F15-programmen.

F15 består av tre kompletta kost- och träningsprogram. Du väljer mellan programmen F15 Beginner 1 & 2, F15 Intermediate 1 & 2 och F15 Advanced 1 & 2 beroende på hur din aktiva livsstil ser ut. Varje program är alltså uppdelat i två nivåer, och varje nivå är på 15 dagar vardera. Du kan enkelt välja att endast utföra nivå 1 eller båda nivåerna för varje program.

När du köper ett F15-paket får du en informativ broschyr med allt du behöver veta för båda nivåerna samt produkter för 15 dagar till nivå 1. Vill du sedan fortsätta med programmet på nivå 2 behöver du endast komplettera med två Forever Aloe Vera Gel (köps separat) och kan sedan fortsätta ytterligare 15 dagar på nivå 2.

F15 är särskilt utformat för att ge dig de verktyg som behövs för att du ska lyckas göra en livsstilsförändring för din hälsas skull. Programmet är komplett med noggrant utvalda produkter för en aktiv livsstil – träningsscheman, träningsvideos, hälsotips och kostråd – som hjälper dig att stanna kvar på din hälsosamma bana.

Hur ser din aktiva livsstil ut? Välj den nivå i F15 som passar dig bäst:

jag berättar mer vid vår bokade online träff och våra webinar vi har varje vecka!

Forever Arctic Sea

Äter du tillräckligt med fisk och skaldjur? Du behöver få i dig fettsyrorna omega-3 och omega-6 varje dag. Båda är fleromättade fetter som fyller olika funktioner i kroppen, och påverkar oss på olika sätt. Eftersom kroppen själv inte kan bilda fleromättade fetter behöver vi tillsätta dem via kosten eller via kosttillskott.

OMEGA-3 OCH OMEGA-6

Omega-6 har vi i västvärlden inga problem att få tillräckligt av, det finns i vegetabiliska oljor från exempelvis soja, solros, majs och sesam. I kex, kakor, chips och färdiglagad mat finns ofta gott om omega-6. Får du i dig för mycket omega-6 kan det konkurrera ut omega-3 i kroppen. Genom att äta extra mycket omega-3 kan du lättare skapa balans mellan fettsyrorna.

Du hittar omega-3 främst i fet fisk såsom lax, makrill, sardiner och sill, men även i exempelvis rapsolja och valnötter. För att få i dig en bra mängd av fettsyrorna omega-3 bör du äta mat från havet två till tre gånger i veckan. Eller ta hjälp av Forever Arctic Sea.

DHA OCH EPA

Med kosttillskottet Forever Arctic Sea får du en väl balanserad kombination av omega-3-fettsyrorna DHA och EPA. DHA (dokosahexaensyra) bidrar till att bibehålla normal hjärnfunktion och normal synförmåga. DHA är den vanligaste fettsyran i centrala nervsystemet. DHA och EPA (eikosapentaensyra) bidrar båda till hjärtats normala funktion. EPA är en del i kroppens cellmembran.

Genom att välja Forever Arctic Sea tar du också ställning för naturen. Både fisk- och bläckfiskoljan i Forever Arctic Sea är Friend of the Sea-certifierad, en garanti för att den producerats med omtanke om havsmiljön. Och tillskottet passar även fisk-vägrare, då kapslarna i Forever Arctic Sea inte smakar fisk, utan fräscht av citron och lime.

Ett balanserat tillskott med både DHA och EPA

Mjuka kapslar som är lätta att svälja

Frisk smak av citron och lime, ingen fiskig eftersmak

Framställd med omtanke om havsmiljön