Home


Hej, Helen Johansson heter jag.

 Jag älskar att vara ute i naturen och få träffa nya människor, göra resor men framför allt få göra min personliga utveckling och upptäcka. Tidigare i mitt liv har har jag varit begränsad pga min mage då den kändes ständigt orolig. Idag mår jag mycket bättre tack vare Forevers produkter. Att ha bra produkter och kosttillskott är en viktig del för mig.  

Min familj består av min man och två flickor. Vi är en hästfamilj som använder kosttillskott och hudvårdsprodukter dagligen men också till våra djur.

Jag är certifierad massageterapeut från Bergqvist i Linköping och har även gått medicinsk massageterapeut och medicinsk massageterapeut.

Jag har valt att jobba under paraplyet av Forever living därför att:

• Jag letade ett företag med produkter att lita på.

• Jag ville ha ett företagande

• Inga aktieägare som ville ha del av kakan

• Inga fasta avgifter

• Enkelt att starta och låga omkostnader men ändå ha en butik

Här kan du handla våra unika produkter genom att lägga upp ett eget konto men även läsa vidare för att se om det skulle vara intressant för dig att arbeta med oss.

Det jag verkligen brinner för idag är att få hjälpa andra att må bra, det är det roligaste som finns.

 Här hittar du förstklassiga produkter som är gjorda av det bästa från naturen - vår unika Aloevera Gel från egna odlingar, huden & magens vän. Omega3 är en annan produkt som alla idag vet att vi behöver för att må bra. D-vitamin, Solskydds creme...

 Allt finns här i shopen och har du några frågor kontakta mig direkt!

Välkommen att shoppa!